Body to Body Massage

Meestal worden massages met de handen uitgevoerd. Maar bij body to body massage kan ook het hele lichaam als massage-instrument worden gebruikt. Tijdens deze massage voelt u zich volledig ontspannen terwijl de masseuse met haar (naakte) lichaam uw lichaam van top tot teen aanraakt. Dit is een unieke ervaring die vaak als prettigste word ervaren om te masseren. Tijdens deze massage, ontspan je niet alleen fysiek, maar ook geestelijk.

Body to Body massageDe masseuse zal haar hele lichaam gebruiken om een ​​grote vooruitgang te boeken. Hier gebruiken we ook massage-oliën, waardoor haar lichaam gemakkelijker en heerlijker beweegt.

De masseuses zijn altijd bereid voor een erotische body to body massage. Een Body to Body-massage is eigenlijk een erotische massage die je in hogere sferen brengt.

Wat is Body to Body Massage?

De Body to Body-massage is een heerlijke erotische massage waarbij de masseuse niet alleen met haar handen masseert, maar haar hele lichaam gebruikt! Armen, benen en borsten worden “getransformeerd” naar massagereedschap. In je eigen gezellige hotelkamer op Schiphol! Ontspanning en opwinding als nooit tevoren. Masseren gebeurt vaak alleen met de handen, maar in feite kan het lichaam worden gebruikt.

Wanneer je in de juiste stemming bent na een heerlijke verfrissende douche om alle dagelijkse spanningen even weg te spoelen… De masseuse begint met het scannen van je lichaam om verborgen knopen in je spieren te voelen. Met ritmische bewegingen, harder en zachter probeert de masseuse je volledig te ontspannen. Je rug, billen, benen, voeten, maar ook je schouders, armen en handen worden gemasseerd. De masseuse gebruikt warme olie op je en haar eigen lichaam.

Outcall massage girls op Schiphol beschikbaar

Onze outcall massage girls bij Schiphol vinden het heerlijk om naakt, met sierlijke bewegingen helemaal over uw lichaam te gaan.  Zowel de achterkant als de voorkant van je lichaam. Degenen die denken dat dit gewoon pure erotiek is, hebben ongelijk.

Deze Body to Body-massage is inderdaad een heerlijke massage die je spieren ontspant en loslaat waar nodig, maar geen Body to Body-massage is hetzelfde.

Rust en ontspanning, genieten van haar naakte lichaam boven dat van jou, je lichaam zal een bepaalde erotische spanning opbouwen.

Ben je geïnteresseerd in de Body to Body-massage? Dan ben je bij Massage Schiphol aan het juiste adres! We bieden verschillende masseuses die hier goed in zijn. Wilt u meer weten? U kunt altijd contact opnemen met onze receptionisten die u graag meer informatie verstrekt.

 

Translate »