Happy end Massage

Happy end massage is voor ons een dagelijks begrip. Tijdens een normale massage kan het voorkomen dat u een erotisch gevoel krijgt, bepaalde gedachtes en fantasieën komen in u naar boven. Onze massage girls zijn hier op ingespeeld en weten precies wat ze moeten doen om het u gemakkelijk te maken. Dagelijks verzorgen wij happy-end massage service in hotels op Schiphol. Wilt u dit ook ervaren? Bel ons!

happy end massageHappy end massage met bijzonder hoogtepunt

Bij deze massage kunt u er voor kiezen om aan het eind een hoogtepunt te bereiken, de dame zal met haar handen uw geslachtsdeel bevredigen met daarbij zachte oliën.

Meestal word de climax oftewel het hoogtepunt snel bereikt door de massage die u voorgaand heeft gehad.

”Opwinding tijdens een massage is heel gewoon.”

Discreet genieten van een dame in uw hotel kamer

Uiteraard staat discretie bij ons voor op, al jaren lang bieden wij onze klanten de mogelijkheid om massage en een hoogtepunt te combineren. Happy end is massage is al zo oud als de weg naar Rome. Tegenwoordig is het ook heel normaal om gewoon via internet online een massage girl in uw hotel kamer te boeken.

Thaise massage met happy end!

Veelal is bekend dat een happy end massage afkomstig is uit Thailand oftewel een Thaise massage. En ja dat klopt want in Thailand is het gebruikelijk, net als bij onze massage service om een hoogtepunt te bereiken nadat je heerlijk gemasseerd bent.

Schiphol Hotels voor massage service

schiphol massage girlsLuchthaven Schiphol is het hartje van Europa waar duizenden mensen dagelijks overnachten. Na een lange vlucht of een dag hard werken kan het wel eens eenzaam zijn om alleen de avond door te brengen.

”Overnachting op Schiphol? Niet zonder een massage!”

Wij zijn het perfecte massage bedrijf om er voor te zorgen dat het u aan niks ontbreekt. Bel met Massage Schiphol voor het maken van een afspraak met een van onze prachtige masseuses!

Translate »