Hotel Massage Schiphol

Bent u zojuist geland op Luchthaven Schiphol en verblijft u in een van de prachtige hotels? Hotel massage Schiphol is dan precies wat u zoekt. Voor de mooiste en de beste dames kunt u bij ons terecht voor een massage + ontspanning. Om even stil te staan  en te denken aan uw persoonlijke  en lichamelijke wel zijn.

Massage girls Schiphol Airport

hotel massage schipholIn en rondom Schiphol vind u vele luxe hotels, variërend van 3 tot 4 sterren. Onze massage service heeft goede reputatie met deze hotels door jaren lange ervaring en goede recensies.

Zo kunt u discreet op elk gewenst tijdstip een sensuele massage ervaren in uw eigen hotel kamer. Hieronder vind u een paar van de meest voorkomende hotels waar wij zoal komen. Pak uw kans!

De bekendste hotels zijn:

CitizenM Hotel Schiphol
Hilton Amsterdam Airport Schiphol
Sheraton Amsterdam Airport Hotel
Steigenberger Airport Schiphol Hotel
Valk A4 Schiphol Hotel
Ibis hotel Badhoevedorp

Discreet volop genieten, zonder gedoe

Wie kent dat nou niet, een lange vlucht achter de rug, stijve benen en een beladen gevoel… Wat is er dan lekkerder om even gemasseerd te worden voordat u gaat slapen, of voordat u aan het werk moet. Dankzij onze verschillende massage therapieën kunt u gebruik maken van verschillende behandelingen. Het enige wat u hoeft te doen is een masseuse uitkiezen en deze bestellen via telefoon of Whatsapp.

Outcall massage service in uw hotel kamer

Outcall betekend dat wij verplaatsen, dus wij zorgen dat de dame die u heeft besteld naar uw adres toe komt. U kunt gewoon rustig wachten in uw kamer en al de nodige voorbereidingen treffen. Denk aan een warme douche om uw spieren alvast een beetje op te warmen, of een borrel om de geest te ontspannen.

”Het is wetenschappelijk bewezen in de medische wereld dat een massage stress verminderend kan zijn en een helende werking heeft op het lichaam.”

Translate »