Lingam Massage

Een van de beste en de meest favoriete massage onder de heren, de Lingam massage. Heb je hier altijd al stiekem van gedroomd of ooit wel eens uit willen proberen? Ontdek nu de sensationele massage ervaring op uw hotel kamer in Schiphol! We gebruiken verschillende massage technieken om zo de seksuele energie op gang te brengen.

Schiphol Outcall Lingam Massage

U kunt elke avond van de week genieten in uw hotel kamer van een lingam massage met een van onze massage girls. We nodigen u van harte uit om contact op te nemen met onze massage service voor het maken van een afspraak. Ook bieden wij nog andere erotische massages zoals de body to body massage en happy ending massage.

Hoe werkt Lingam massage?

”Lingam Massage laat alle positieve energie terug lopen in uw lichaam”

Lingam MassageNatuurlijk het meeste heilige lichaamsdeel van een man, is het geslachtsdeel. Alles draait op stimulatie van het geslachtsdeel, terwijl u in zekere rust verkeerd met uw ogen gesloten op bed ligt, zal de massage dame beginnen met geurloze olie aan te brengen in uw schaamstreek. Haar handen zullen over uw ”tover stok” zachtjes bewegen.

U zult zeer snel een erectie bereiken en de energie zal zich naar uw hoofd verplaatsen. Hierdoor raakt u in een soort extase van genot.

Deze massage past help en past zeer goed bij de volgende kenmerken:

  • Als u behoefte heeft aan erotiek
  • Stress verminderen
  • Beter slapen
  • Zeer intensief orgasme
  • Controle over het orgasme wilt verbeteren

Als de massage succesvol is uitgevoerd, verblijft u qua gevoel in de hemel.

Ademhaling & ontspanning

Ademhaling is een van de meest belangrijke kenmerken bij elke massage, hierdoor blijft de bloedsomloop en lichaamstemperatuur goed op orde. Ook leid de juiste ademhaling naar een rustig gevoel en bied het u de mogelijkheid om emoties vrij te maken

Door diepe, regelmatige ademhalingen te nemen, kan je geest diep met je ziel herenigen. Met elke zachte aanraking zult in een hogere en hogere sfeer belanden

Wat kan ik precies van Lingam massage verwachten?

Zorg dat u op een lekker zacht bed licht op uw rug. Met uw hoofd op een kussen. Je benen zullen uit elkaar liggen om zo ruimte te geven aan de masseuse die tussen uw benen komt zitten.

Het is erg belangrijk dat u volledig ontspannen en uw zelf bent. Ook kunt u ervoor kiezen om eerst een rustgevende nek massage te krijgen om ontspannen te worden.

”Onze gespecialiseerde massage dames zullen u door het Lingam-massage proces helpen.”

Van uw schaamstreek tot aan uw geslachtsdeel word u met zachte aanrakingen heerlijk gemasseerd, met als doel de erectie te behouden en het hoogte punt op een ongekende manier te bereiken.

Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan het gevoelige plekje tussen uw anus en uw balzak.

Mannen die een Lingam massage hebben ervaren, willen nooit meer wat anders. Voor de meeste is het de eerste keer en willen deze ervaring graag opnieuw ervaren. De Lingam massage kan worden uitgebreid met een prostaat massage of een erotic massage.

Wij zijn gevestigd in Schiphol, dichtbij alle hotels in de regio en op de luchthaven zelf. Wij kunnen u binnen 30 minuten van een dame voorzien. 

Translate »