Specialiteiten

Hier op Schiphol zijn wij gespecialiseerd in allerlei verschillende soorten massages, zoals: Relaxmassage, Body 2 Body, Tantra, Erotische Massage en nog veel meer! Onze prijzen zijn ook erg aantrekkelijk. Afhankelijk van wat uw keuze is, meest gebruikelijk is 60 of 120 minuten ontspanning.

Als we het hebben over massage, verwijzen we naar de toepassing van verschillende technieken op de spierstructuur en zachte weefsels van het lichaam. Deze worden toegepast door middel van vaste of beweegbare druk, vasthouden, vibratie, schommelen, wrijving en kneden, voornamelijk met de handen, of voor een meer speciale aanpak, het hele lichaam. In feite heeft massagetherapie een positieve invloed op de algehele gezondheid en het welzijn van een persoon.

 Keuze uit verschillende massage:

Relaxing Massage
Body to Body Massage
Tantra Massage
Erotic Massage
Sensual Massage
Happy-end Massage
Zweedse Massage
Lingam Massage
– Full body massage

De ontmoeting met de masseuse begint met een korte ontspanningsmassage, met als doel lichaam en geest te scheiden van de dagelijks spanning en zorgen. Niet te vroeg, maar op het perfecte moment zult u in een staat van diepe vrede en sereniteit treden. Door intiem contact tussen je lichaam en het hele lichaam van de masseuse, zul je alleen maar verrukkingen, tederheid, charme en sensualiteit voelen.

Je zult tijdens de hele massagesessie worden omhuld, met al deze prachtige prikkels. Het leven gaat over vragen en meer hebben. U kunt er zeker van zijn dat onze massages u zullen betoveren en ontspannen.

Translate »